BlogBoost door BlogAcademie

 

Waarom BlogAcademie?

Enkele jaren geleden zocht ik naar betaalbare educatie en netwerkmomenten voor bloggers zoals ik, bloggers die voor hun plezier bloggen. En constateerde dat dit niet bestaat in Vlaanderen.

Het leek mij nu het ideale moment om te starten als zelfstandige in bijberoep: ik heb een beperkt aantal lesuren als leerkracht NT2, een nieuw groot huis met ruimte voor workshops en heel veel goesting om iets nieuws te proberen nu de kindjes wat groter worden.

Ik heb 10 jaar ervaring in de culturele sector en als beleidsmedewerker bij de Vlaamse overheid. Ik werkte als communicatieverantwoordelijke en organiseerde grote en kleine evenementen in binnen-en buitenland. De organisatie van workshops en netwerkmomenten en de communicatie van BlogAcademie zijn dus een kolfje naar mijn hand.

Enkele jaren geleden schoolde ik mij om tot leerkracht Nederlands voor anderstaligen. Nu geef ik enkele voormiddagen en avonden les aan anderstaligen die voor het eerst Nederlands leren. Hierdoor heb ik vrij veel vrije tijd die ik kan besteden aan mijn bijberoep.

BlogAcademie startte in september 2017. Workshops en netwerkmomenten voor bloggers die in hun vrije tijd bloggen. Experten geven o.a. workshops blogpromotie, SEO, Google Analytics, fotografie en schrijfworkshops. Deze workshops en netwerkmomenten vinden plaats op verschillende locaties in Vlaanderen, onder andere in De Kwekerij in ons huis.

Leave a Reply