Kussen en Knuffelen met Papa

Zondag vieren we vaderdag. Een hoogdag voor onze kindjes. Ze zijn al weken aan het knutselen en aftellen. Zelf ben ik niet zo een knutselwonder en een tijdje geleden heb ik Bert een abonnement voor Hit for Fit cadeau gedaan met de weinig romantische boodschap, dat is dan voor je vaderdag.

Schattiger dan dit lukt mij toch niet.

Gelukkig helpen SOS Kinderdorpen een handje met de Kus & Knuffelbriefjes. Het is een originele snuffel- en knuffeltocht doorheen het hele huis, waarin je papa laat weten waarom je trots bent, waarom je hem lief vindt, wat zijn superkracht is,… Bij ons blijft het een beetje beperkt doordat de kindjes nog klein zijn. Hugo vond het wel heel moeilijke vragen en Walter wist niet wat ik bedoelde. Ik ga dit idee dus sowieso hergebruiken binnen een paar jaar als ze zelf kunnen schrijven en wat eigen input kunnen geven.

  1. Download (externe link)de kus- en knuffelbriefjes, druk ze af en knip ze uit
  2. Vul de briefjes samen met de kinderen in
  3. Verstop ze doorheen verschillende kamers thuis. Onthoud goed waar je de briefjes verstopt.

Veel plezier zondag!

Wat gaan jullie doen? Of moet het een HeHeim blijven zoals Hugo zegt?

Geef een reactie