Bloginterview: gouden raad van Evi van Evi’s journey

Bloginterview. Onlangs mocht ik Evi van de lifestyle blog Evi’s journey interviewen. Voor een podcast die ik niet afgewerkt krijg. Via mail beantwoordde ze ook enkele vragen die ik haar achteraf doorsturen. Waarvoor merci Evi! De boeiende antwoorden deel ik graag met jullie.

Wat zijn essentiële items voor jou als blogger?

“Ik denk dat je met een computer en smartphone al een heel eind ver komt. Zelf gebruik ik voor 80% van mijn foto’s mijn smartphone, die ik dan later wat bewerk in Canva. Tegenwoordig zijn die camera’s zo goed en toegegeven ik kan niet overweg met een spiegelreflexcamera ofzo 🙂 Ooit wil ik me daar wel eens in verdiepen en fotografie studeren. Verder heb ik ook wel altijd en overal notitieboekjes bij me, voor wanneer ik een idee krijg en niet meteen achter mijn computer kan kruipen. Maar buiten dat – en misschien ook wel veel koffie 🙂 – heb je niet meer nodig om aan de slag te kunnen gaan en je blog te starten. “

Gouden raad van Evi voor andere bloggers.

“Durf vooral gewoon te starten en blog over die onderwerpen die je nauw aan het hart liggen. Laat je niet verleiden tot samenwerkingen of starten met een blog omdat je denkt dat je dan van allerlei dingen gratis gaat krijgen. Want dat is vaak niet het geval – of althans bij mij niet. Bloggen doe je voor je plezier! En ik kan je ook altijd aanraden om wat boeken te lezen over bloggen zoals Het Blogboek van Kelly of een cursus te volgen zoals Meststoffen voor je blog van Kathleen of een schrijfcursus die De Kwekerij regelmatig organiseert. Uit al die dingen heb ik al ongelooflijk veel geleerd!”

Benieuwd naar de gouden raad van blogger Bert van BertnBreakfast? “Niemand schijt regenbogen.” Check dan het interview dat ik vorig jaar met hem deed.

Foto: Bert Huysentruyt

Comments

  1. Evi says:

    Blozen langs alle kanten 🙂 ?

    1. Bostonbaby says:

      Tof! ik kom mee fotografie studeren!

Geef een reactie