Back to the nineties – party nummers

Ik kijk elke week naar Studio Tarara en ben heel grote fan van dit programma.

De muziek is ‘keineig’. Het is een mooie mix van ‘foute’ muziek met meer grungy nummers. Allemaal uit de jaren ’90. Elke week is het een bad van herkenning en herinneringen. Ik ben in de jaren ’90 geswitcht van Marina met kuif, chipie broek, championpull en valse buffalo’s naar grunge fan met houthakkershemd, stretch jeans en combats. En skater ben ik ook nog geweest. Tijdens de plaatselijke fuiven draaide discobar Celebration een mix van vanalles en ik herinner mij dat ik altijd danste tot 2u. Dan draaiden ze blauw van The Scene en was het feestje gedaan.

Volgend jaar word ik 40 en ik droom, niet zo stiekem, van een jaren 90 fuif voor mijn verjaardag 🙂 Met mijn eigen playlist!

Elke keer als ik reclame hoor voor de nineties parties van MNM wil ik gaan, maar het is er nog nooit van gekomen. En jij? Ga jij soms naar ninetiesfeestjes?

Dit zijn enkele van mijn favoriete Nineties dansnummers. Van die nummers waarbij je na het horen van de eerste tonen al op de dansvloer staat. (mijn playlist is sowieso veel veel langer)

 • No Limits – 2 Unlimited
 • Show me Love – Robin S
 • Wannabee – Spice Girls
 • King of My castle – Wamdue Project
 • Sylver – Turn the Tide
 • Open sesame – Leila K
 • Walk on Water – Milc Inc
 • Freed from desire – Gala
 • Gypsy Woman – Crystal Waters

Vanavond ga ik voor het eerst in jaren nog eens naar een fuif en hoop dat ze deze zullen spelen. Ik sta niet snel op de dansvloer, maar voor deze maak ik graag een uitzondering.

Foto: Kelly Strack Van Schijndel

Comments

 1. Evi says:

  Zalige nummers 🙂 Ik ben ook grote fan van liedjes uit de jaren ’90. En wat een fijn idee om zo een party voor je verjaardag te organiseren. Ik duim alvast dat die droom werkelijkheid wordt 🙂

Geef een reactie