Gazettenpraat

Wat is mij de voorbije tijd in het nieuws opgevallen?

De dood van Luke Perry. Sowieso. Toen Bert mij vroeg of ik iemand kende die Luke Perry heet, antwoordde ik onmiddellijk. “Ja, Dylan!” Als de begintune weerklonk, schreeuwde ik de namen van de auteurs door de kamer. Elke week weer. En bij Dylan sloeg ik dan een zucht van verliefdheid. Er hingen posters van Luke Perry tegen mijn muur en ik had er een map van. Grote liefde quoi. Je was bij teamDylan of teamBrandon. Pamela Anderson haar kinderen heten Dylan en Brandon. Zover is mijn liefde voor BH 90210gelukkig nooit gegaan. Meisjes die verliefd waren op Brandon waren ook een beetje ‘raar’ in mijn ogen. Ik kon niet geloven dat er überhaupt iemand op een seut in plaats van op een badboy kon vallen. Wijsheid komt gelukkig met de jaren. Waarmee ik niks over Bert zeg hé.

En dit vond ik te grappig om niet te delen. Steenrijke Belgische diamantair sterft tijdens penisverlening. Tragikomisch toch. Het zou een sketch van In de Gloria kunnen zijn. Zo zie je maar, geld maakt niet gelukkig. Een vriend postte: “Hij heeft geen fluit meer aan zijn fortuin.”

https://www.gva.be/cnt/dmf20190304_04230250/grootste-belgische-fraudeur-sterft-tijdens-penisverlenging

Comments

 1. Nicky says:

  Tragisch. Dag Luke. Dank je wel voor mijn eerste verliefdheid OOIT. Het ga je goed. #teamdylan
  Over de penis ga ik niets zeggen ??

 2. Evi says:

  Hahahaha, die laatste 🙂 Ik had hem voorbij zien komen en moest er eens hartelijk met lachen 🙂

  1. Nina says:

   De realiteit haalt de fictie in.

 3. Dylan… zucht! Posters, kaftpapier, boeken, knipsels, alles in mijn leven draaide rond Beverly Hills 90210. Later zou ik met (een) Dylan trouwen. Heel confronterend om (bijna) voor het eerst één van mijn (jeugd)idolen weten te gaan.

 4. Dylan… zucht! Ik had het allemaal: de posters, de knipsels, het kaftpapier, t-shirts, een dekbedovertrek: heel mijn leven draaide rond Beverly Hills 90210 en later als ik groot was, ging ik trouwen met (een) Dylan. Heel confronterend om (bijna) voor het eerst één van mijn (jeugd)idolen weten te gaan.

  1. Nina says:

   Gek hé, ik had dat ook. Dat Koen Wauters nog maar lang blijft leven.

Geef een reactie