Een fotoboek: een mooie herinnering aan ons verblijf in de Efteling

Tijdens de herfstvakantie gingen wij enkele dagen naar de Efteling, een cadeau van mijn ouders. We wisten niet goed hoe we hen voor dit prachtige avontuur konden bedanken. 

Tot mijn moeder zelf suggereerde dat ze heel graag een fotoboek zou laten maken van ons bezoek. De kinderen bladeren vaak door de boeken die ik maakte van mijn reis naar Zuid-Afrika (met fotos van leeuwen en andere wilde dieren!) en onze boerderijvakantie enkele jaren geleden. Vandaar het idee.

Het was een mooie samenloop van omstandigheden, dat ik van Smartphoto twee fotoboeken mocht maken.

Toen Hugo klein was maakte ik als kerstcadeau voor mijn ouders en schoonouders een fotoboekje van zijn eerste levensjaar. We zijn nu vier jaar verder en ik sta dus ettelijke boekjes achter.

Daarom wou ik snel werk maken van dit boekje.

De selectie van de honderden foto’s die we met onze telefoon maakten was geen sinecure!

Deze was er zeker bij.

En deze ook.

Efteling Sprookjesboom

En nog een dertigtal andere foto’s waarmee we een XL fotoboek van 25 pagina’s vulden.

Aantal pagina’s.

Standaard telt een fotoboek 20 pagina’s, maar dit aantal kan je gemakkelijk naar je eigen wensen aanpassen.

Cover.

Wij kozen voor een linnen kaft zonder opschrift en een binnenkant zonder opmaak. Ik heb lang getwijfeld over de verschillende layouts die er op de site staan, maar ik vond het uiteindelijk toch beter om het zo eenvoudig mogelijk te houden. Herinner je je nog die stickers die we vroeger op de foto’s plakten in vakantieboekjes? Dat wou ik liever niet.

Formaat.

We kozen voor een XL versie voor mijn ouders en een L versie voor ons. Achteraf gezien is een L versie meer dan groot genoeg.

De kwaliteit van de foto’s is heel goed en onze kinderen vinden het fantastisch om in de fotoboeken te bladeren en herinneringen op te halen.

Prijs.

Afhankelijk van de keuze van de cover en het aantal pagina’s betaal je ongeveer 30 euro voor een L boek en ongeveer 50 euro voor een XL exemplaar.

Resultaat.

Het resultaat mag er zijn!

Ik heb de fotoboeken cadeau gekregen van Smartphoto, maar dit heeft geen effect op mijn mening erover. #sponsored

Comments

  1. Evi says:

    Superfijn he zo een fotoboek! Wij lieten er al een paar maken van Tuur en zijn daar erg tevreden van. En sindsdien ben ik grote fan van Smartphoto 🙂

Geef een reactie