BlogHop: de winnaar!

Van 1 mei tot 31 mei organiseerden wij de BlogHop: Vlaamse bloggers namen je mee en overladen je met cadeautjes en inspiratie. Recepten, kinderpraat, tips & tricks voor je dagelijks leven, prachtige foto’s,  loopschema’s , grappige anekdotes, … passeerden de revue. Bloggers uit uit alle hoeken van Vlaanderen toonden hun leven en hun visie.

De deelnemers: VeroniqueLieselotteRenildeKellySofieEvi en Bert.

Wat kon je via de BlogHop winnen? De Atlas van de Nederlandse taal! Eén van mijn favoriete boeken.  Deze atlas is een hebbeding voor iedereen die van taal houdt.

De schiftingsvraag zal de doorslag geven: hoeveel blogposts hebben mijn man eik in de maand mei geschreven? Het waren er 15: 3 van mij en 12 van Bert 🙂

En Sofie is de winnares! Haar blog is een aanrader voor elke NT2 leerkracht en taalliefhebbers. Goesting in Taal is een project dat als doel heeft de taalbarrière tussen Vlamingen en anderstaligen te doorbreken.  Sofie schreef o.a. het boek Wa zegt ge, Vlaamse spreektaal voor anderstaligen. 

 

Ik kreeg leuke reacties van verschillende bloggers: o.a. Saar, een anonieme bloggerLiesbet aka Zwartraafje,   Sofie  en Kristien. 

 

Tot een volgende BlogHop. Wil je enkele deelnemers aan de BlogHop graag in het echt leren kennen? Kom dan op 16 juni naar de BlogCocktail in Roeselare.

Geef een reactie