Lieve kijkbuisvriendjes

De dagen worden langer en hier wordt steeds minder televisie gekeken. Meestal lig ik al te snurken in de zetel om 21u.  Ik geef ook twee keer in de week les tot half 10 ’s avonds. Maar toch zijn er enkele vaste televisie-afspraken die ik niet graag mis, live of via terugkijk-tv. 
 
Zondag ben ik in slaap gevallen tijdens De Mol, dat is in de voorbije jaren nog nooit gebeurd. Het is gewoon te ingewikkeld voor mij vrees ik. Ik leef ook helemaal niet mee met de kandidaten, in tegenstelling tot alle vorige edities waar ik elke deelnemer bij naam en toenaam kende. 
 
Gelukkig was er maandag nog Blind Getrouwd. Mijn guilty pleasure. Ondertussen kijkt Bert met veel enthousiasme mee. Hij kocht mij gisteren zelfs de Dag Allemaal omdat Aljosja en Lieve op de cover stonden. En ik kreeg ook een zakje paaseieren, wat een man. 
 
Gisteren hoorde ik bij de kapper dames van alle leeftijden over De Dag babbelen, zo spijtig dat ik ze allemaal al gezien heb. De beste serie ooit. Volgens diezelfde dames in het kapsalon moet ik Gent West zeker eens checken. Ik heb daar twee jaar geleden twee afleveringen van gezien, maar vond dat een beetje te donker en deprimerend. Soit, ik probeer het nog eens. En er is altijd nog Netflix natuurlijk. 

 

En volgende week is er eindelijk een nieuwe reeks van Liefde voor Muziek.  De vorige editie heb ik hier van genoten, en niet alleen omdat Koen Wauters meedeed. Ik ben benieuwd naar deze editie, zeker omdat ik  één van de deelnemers een beetje ken. 

 En jij? Waarvoor blijf jij wakker?

Comments

 1. Sanne says:

  Temptation island!!!

  1. Nina says:

   🙂 Ik kijk alleen op Facebook naar de meest juicy stukken

   1. Sanne says:

    Haha dan heb je het belangrijkste wel mee 😉

Geef een reactie