Kindvriendelijk restaurant in Mechelen: Il Cardinale

Na een bezoek aan Planckendael gingen wij op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in Mechelen en zo kwamen wij terecht in Il Cardinale. Een aanrader voor jong en oud.

logo_retina

Het ‘goddelijke’ concept is origineel en oogt goed. Niet alleen het interieur en de vormgeving zijn volledig ‘il cardinale’, ze hebben zelfs een kledinglijn met t-shirts met  ‘goddelijke’ opschriften als ‘team-godfather’ en ‘a-men’. De hamburgers zijn niet alleen lekker, ze hebben ook originele namen als The Godfather en Holy Guacamole en een kinderhamburger heet er ‘baby jesus’.

 

Ons oordeel: 

De hamburgers zijn lekker en de porties royaal. Manlief koos voor de XL  ‘Oh my god’ versie en dit was zelfs te veel.  Voor onze zoon konden we kiezen uit 1 of 2 minihamburgers met frietjes. Hij heeft gesmuld. De bediening is snel en vriendelijk en de rekening viel goed mee.

‘In Il Cardinale we trust’.  

 

il cardinale

Il Cardinale

Sint-Romboutskerkhof 1
2800 Mechelen

Geef een reactie