Uitstap met een peuter: Panamarenko in M hka

Panamarenko

Nog tot zondag 29 maart 2015 kun je naar Panamarenko Universum in M HKA, het museum van hedendaagse kunst in Antwerpen.

Panamarenko 2

De eenmalige terugkeer van Panamarenko naar zijn geboortestad Antwerpen loste onze verwachtingen zeker in. Het is een grote overzichtstentoonstelling met onder andere de bekende Fixed-Wings & Zeppelins, de gemotoriseerde toestellen, de ruimte- en watertuigen en de robots.

image-20

De tentoonstelling is zeker ook geschikt voor kinderen. Toen wij er waren, op een zaterdagmiddag, liepen er heel veel kinderen van alle leeftijden rond. Allen waren ze geboeid door het universum van Panamarenko.

M HKA – Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen

Leuvenstraat 32
2000 Antwerpen

www.muhka.be

Geef een reactie