In de media

Via mijn blog ben ik de laatste maanden een paar keer geïnterviewd.

 

Femma Magazine, januari 2018.

De januari-editie van Femma Magazine stond in het teken van ondernemen en daarin werd ik over mijn bijberoep geïnterviewd.

Een stukje uit het interview. “Ik heb de startperiode echt onderschat en had te weinig aandacht gegeven aan een goed uitgewerkt plan. Na negen maanden heb ik al veel gewerkt, maar nog niets verdiend. Het leergeld had ik onderschat, maar dat hoort erbij natuurlijk. Anderzijds heb ik al heel veel steun, motivatie, hulp, raad en erkenning gekregen. “Jij bent goed bezig precies”, hoor ik regelmatig. Ik heb ook fantastische, gemotiveerde en creatieve mensen leren kennen dankzij mijn bijberoep.”

 

Klasse magazine, december 2017 

Blogger Josfien heeft een fantastische job als redactrice bij Klasse, het magazine voor alle leerkrachten.

Zij interviewde mij over mijn job als leerkracht NT2 in het volwassen onderwijs. Klasse wordt duidelijk veel gelezen, want ik ben er veel over aangesproken.