Het ideale hotel voor een citytrip naar Parijs

Wij logeerden dit weekend in Hotel Gaston in Parijs et c’était magnifique! Het hotel werd in 2014 gerenoveerd. Het is modern en ideaal voor een citytrip.

De kamers zijn niet zo groot, maar zeker groot genoeg voor een citytrip. Een heerlijk bed, een handig tafeltje met een stoel, …. Aan alles is gedacht. De badkamer heeft een heerlijke douche en je krijgt een pakketje lekker ruikende douchegel en shampoo. De WC is apart en niet in de badkamer, ideaal. Het enige minpuntje is het tapijt in de kamer, ik vind dat niet zo hygiënisch. Daarenboven is er ook goede airco, wifi en heel weinig geluid op de kamers maakten het helemaal af.

gaston-hotel-paris-double-room-01

Het personeel was heel gastvrij en toch niet opdringerig. De ontvangst was hartelijk en geen moeite was teveel voor de receptionist.  We kregen niet alleen gratis flesjes water, hij zocht voor ons een leuk restaurantje op en reserveerde, … .  Je merkt het, ik ben fan!

hotel-gaston

En toen moest het ontbijt nog komen.  Het is een vrij klein hotel, waardoor er slechts een tiental gasten tegelijk aan het ontbijtbuffet zaten. Dit gaf een zeer gemoedelijk sfeer. En het ontbijt was lekker en uitgebreid: meer moet dat niet zijn.  Ik drink geen koffie en thee en was dan ook heel blij met de heerlijke kop chocolademelk.

IMG_7436

En dankzij Travelbird was de kamer met ontbijt zeer betaalbaar! We zagen aan de ingang dat je normaalgezien meer dan 220 euro per kamer per nacht betaalt, gelukkig was dat voor ons niet het geval.

 

Hotel Gaston ligt in het 17de arrondissement. Dit is een woonbuurt waar je ook ’s avonds op je gemak kan rondwandelen. Er zijn geen bezienswaardigheden in de buurt, maar het is gelukkig wel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De dichtstbijzijnde metrohaltes zijn Péreire en Wagram, ongeveer 10 minuten stappen van het hotel.

 

Geef een reactie